onsdag, april 08, 2009

GÄSTBLOGGARE-Jennie stinks rök

Charlotte snackar asfort. Hon liksom sluddrar fram det hon skall säga. Oftast är det hon själv som hajjar vad hon nyss sagt och man gör en sån där dålig: "ja, ah, ja precis" fast man inte ens hört vad hon sa.

Charlotte har långa lemmar, hon skulle egentligen blivit volleybollspelare, men hon gav sig in på foxtrot och sånt istället. Dessa lemmar dinglar omkring när hon går så man KAN man tro att hon haft ett tjackmissbruk, fast det enda hon egentligen missbrukat är havsluft.

Charlotte glömmer allt. Hon borde tatuera in hemnycklarna på benet. Hon bidrar till detta landets BNP genom att förse låssmeder med jobb. Telefoner skall vi inte snacka om. Hon har telefoner lika länge som ett sånt där tuggummiautomatstuggummi behåller smaken.

Charlotte har massa fiffiga prylar. Sån där motor man kopplar på sin cykel och en liten rem som går fram till styret där man sätter på en sorts gas.

Charlotte är timid som attans. Fast en gång blev hon så full att hon höll på att mörda en tjej med en champagnekylare då hon kastde den i huvudet på en tjej från scenen hon dansade på. Jag fick hota killen som ställde oss till svars med kriminella kontakter för att undkomma stryk.

Charlotte är just nu i Stockholm hos "goshetjollet". Höll dock på att aldrig komma fram då biljetten glömdes och senare flög ner mellan tåget och perrongen strax innan avgång.

Hej då/Jennie stinks rök

Inga kommentarer: