måndag, augusti 17, 2009

Tja!

Vaknade 0730 av att klockan ringde. Utan att tänka på det fick jag andnöd över att jobb väntar i morgon, och i morgon och i morgon och i morgon och... Vilket innebär att klockan kommer ringa 0553 i sex dagar framöver. Ångest!!

Tycker i alla fall att jag förtjänar en dusch nu.

4 kommentarer:

san sa...

I feel u. Kl ar 5 och ska iväg och jobba snart! Men Lotta, se till att försöka lägga dig tidigare på kvällarna så kommer inte 05.53 kännas så tidigt till slut. Själv tycker ja att när ja väl vaknat till så känns det väldigt skönt att vakna tidigt och börja dagen.
Se bara till att få tillräckligt mycket sömn och försök att inte tänka så mycket på imorgon, övermorgon, nästa vecka och nästa månad. Ta en dag i taget.


Ja vet, det är lättare sagt än gjort, men ingen annan kan ju göra något åt det än du, bara du kan ge dig fan på hur du ska låta dig själv känna för saker och vilken inställning du ska ha.
puss puss saknar dig massor
Nar ja kommer hem ska ja gå upp tidigt med dig sa kan vi ha frukost =)
san

Chaluda sa...

Det är inte ens kul att starta den om man inte har något att se fram emot under dagen.. Och förändringarna är på full gång, jag lovar :)
Saknar dig med. Vill veta hur du mår, hur allt går och vad du gör om dagarna. Hur ser ditt liv ut? Kan du inte blogga igen, bara lite??

san sa...

njeee ja har inget kul att blogga om haha

Chaluda sa...

Har du visst. Vad har jag för kul att blogga om? Du har nog mer kul än jag. Nu ses vi snart!! :)