tisdag, september 30, 2008

Bloggare

Var och varannan person lider av blogghysterin som råder i landet. Lika självklart som att det finns olika typer av människor finns det olika bloggar men man kan ändå kategorisera dessa.

En del skriver om vad de har gjort under dagen, typ gick upp åt frukost åkte till jobbet osv, definitivt de tråkigaste att läsa.

Sedan finns det dem som gärna klagar på allt och alla, de använder kanske sin blogg för att göra av med sina aggressioner eller något. Älskar att skriva om varför de hatar, vad de hatar och hur de hatar.. hyfsat underhållande då andras kritiska och analyserande tankar yttras.

Ett fenomen som är rådande i dagens bloggar är att man skall lämna ut sig själv så mycket det bara går, skriva om skit, könsorgan, svett, snorkråkor och dylikt. Ju mer man bottar sig desto bättre bloggare är man (vet inte om de har blandat ihop orden bloggare-blottare??) tycker ändå att dessa är ganska så roande, gillar avslappnade människor men lagom är bäst.

De bästa bloggarna är ändå de som blandar, skriver om allt.
Jag följer en bloggerska som regerar över alla de bloggar jag läst, hon kategoriserar man inte utan hon är unik och man blir överraskad och road flera gånger om dagen.
http://bloggterrier.blogspot.com/ SLÅR ALLA!!
Förövrigt har man aldrig tråkigt i sällskap av denna dam, hurvida en människa kan få en sådan vild fantasi är en gåta.

2 kommentarer:

. sa...

A de e nog tumören som spökar i na..

Chaluda sa...

en godartad tumör isf.. för gott det gör den :)